Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/03/2019 13:36 - Jumping

CSI2* Oliva: Ochtendwinst voor Peeters!

Onze landgenote Leonie Peeters heeft vanmorgen op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova opnieuw een overwinning aan haar palmares toegevoegd! Net als vorige week vrijdag was zij in de Gold 1.35m rubriek de beste met de inmiddels 17-jarige merrie Catho (Millar). Het duo snelde in deze speedclass naar een finishtijd van 65.02 seconden en stond zo dus opnieuw bovenaan het klassement.

 

De 2de plaats was voor de Zweedse amazone Linn Widmark, die de 14-jarige Cougar Q (Camaro M) onder het zadel had. Zij wist de finish te bereiken in 65.50 seconden en greep zo dus net naast de overwinning. De Zwitserse Aurélie Rytz zorgde op de 3de plaats dan weer voor een volledig vrouwelijk podium. Zij wiste de klok te stoppen op 65.64 seconden en deed dat met de 16-jarige Carlo Magno L S (Carthago).

 

Ook op de 4de plaats kregen we met de Noorse Victoria Gulliksen een amazone. Gulliksen, die gisteren nog de 1.45m hoofdrubriek wist te winnen, kwam met haar 14-jarige Viego Les Hauts (Ogano Sitte) over de meet in 65.84 seconden en strandde zo dus net naast het podium. De 5de plaats tenslotte was voor de Nederlander Daan van Geel. Die finishte met zijn 8-jarige Girl Scout (Quasimodo van de Molendreef) in 65.95 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

TAGS   |   AURéLIE RYTZ   |   LEONIE PEETERS   |   LINN WIDMARK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions