Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/03/2019 11:31 - Jumping

Jos Lansink verkoopt Chianti’s Champion!

De elfjarige Grand Prix-hengst Chianti’s Champion van de Nederlandse topruiter Frank Schuttert is verkocht. De Champion du Lys-zoon die onlangs nog vierde was in de Global Champions Tour van Doha vertrekt naar de stallen van Team Harmony. De Ier Peter Moloney neemt de teugels over.

 

In 2018 kende Chianti’s Champion vele hoogtepunten, waaronder de overwinning in de Grand Prix van Valkenswaard, een derde plaats in de Super Grand Prix van Praag en deelname aan de Wereldruiterspelen in Tryon. Ook 2019 begon uitmuntend voor Frank Schuttert en de hengst; in Doha sprong Chianti’s Champion naar een vierde plaats in de Grand Prix.

 

“Als sportman is het erg jammer dat Chianti’s Champion vertrekt, maar als handelaar moet je zulke paarden af en toe verkopen”, aldus eigenaar Jos Lansink. “Chianti stond niet in de etalage, maar na herhaaldelijk aandringen hebben we hem toch verkocht aan Team Harmony.”

 

De verkoop kwam tot stand door bemiddeling van Cian O’Connor die zijn landgenoot Peter Moloney traint. Recent won Moloney nog de CSI4* Grand Prix van Vejer de la Frontera met het paard Ornellaia – ook een van de paarden van Team Harmony.

 

TAGS   |   FRANK SCHUTTERT   |   JOS LANSINK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions