Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/03/2019 11:23 - Jumping

CSI2* Sevilla: Bert Prouvé wint hoofdrubriek

De familie Prouvé is deze week nog steeds aan het werk op de Sevilla Horse Tour in Spanje en dat zullen de concurrenten geweten hebben! In de 1.45m hoofdrubriek was het gisterenavond Bert Prouvé die triomfeerde met zijn 10-jarige merrie Jadida Prova (Ugano Sitte). Prouvé wist in de 2de fase een chronotijd van 34.76 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie achter zich te houden.


Het zilver bleef in eigen land en daarvoor zorgde Fidel Davila Garcia met de 9-jarige Altauer de Maeza (Centauer Z). Zij klokten af in 35.73 seconden en moesten zo dus vrede nemen met de eerste ereplaats. De Brit William Funnel vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam binnen in 36.96 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Billy Mc Cain (Cevin Z). De Israëlische ruiter Dan Kremer strandde net naast het podium op de 4de plaats. Hij klokte met de 12-jarige Chaplin 92 (Chacco Blue) af in 38.48 seconden en was zo op zijn beurt ruim sneller dan de Brit Joseph Stockdale. Die sloot met de 13-jarige Gunner (Winningmood Van De Arenberg) de top 5 van het klassement af na een chronotijd van 40.05 seconden.

 

TAGS   |   BERT PROUVE   |   FIDEL DAVILA GARCIA   |   WILLIAM FUNNELL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions