Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/03/2019 10:54 - Jumping

CSIYH1 Lier: Gelin net niet bij de 7-jarigen

Op de Stephex Arena van het Azelhof werd de openingsdag van de Springtour gisteren afgesloten met de openingsrubriek voor de 7-jarige paarden. Hierin wist Melanie Gelin opnieuw voor een sterke prestatie te zorgen met haar Zangersheide-gefokte paarden Attoucha Hero Z en Alana Hero Z, beiden dochters van Aganix du Seigneur Z en beiden gefokt door Gerry Marron en Luc Henry. Met Attoucha Hero Z, waarmee ze vorige maand nog 2 rubrieken wist te winnen in Opglabbeek en Lier, strandde ze op de 2de plaats. Ze klokte in de 2de fase af in 26.14 seconden en kwam zo net tekort voor een nieuwe overwinning. Met Alana Hero Z sloot ze de top van het klassement dan weer af op de 5de plaats. Ditmaal had ze er 26.84 seconden voor nodig om haar barragerit af  te leggen.

 

Net als bij de 6-jarige paarden was de winst voor de Ierse ruiter Eddie Moloney. In het zadel van de Iers-gefokte Temple Alice (Foxglen Cruise Control – F: Susan MacDonald) snelde hij naar een chronotijd van 25.75 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Ook mee op het podium stond de in ons land gevestigde Britse amazone Tamaran Christie. Die bracht haar KWPN-gefokte merrie Hieke (Zambesi TN – F: J.H.J. Blaauwgeers) aan de meet in 26.41 seconden, waar ze dus 3de werd. De Française Sophie Michiel tenslotte was nog goed voor de 4de plaats. Zij zette met haar Zangersheide-gefokte ruin Cougar de Hus Z (Cosinhus – F: SARL Haras de Hus) een chronotijd van 26.51 seconden op het scorebord.

 

Bart Anthonissen werd verder nog 8ste met Greetje de Vinck (Ugano Sitte – F: Jan Van Hove), Axel Vandoorne 13de met Best Choice vd Wareslage Z (Best Man Z – F: Karen Keymeulen & Lieven Berckmoes) en Christophe Vanderhasselt 14de met Angelika Hero Z (Agananix du Seigneur Z – F: Luc Henry).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions