Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/03/2019 10:02 - Jumping

CSIYH1 Lier: Sterke Femke de Graaf bij de 6j

Na de rubrieken voor de CSI2* competitie stonden er gisterenavond op de Springtour van het Azelhof in Lier ook nog rubrieken voor de jonge paarden op het programma. In de rubriek voor de 6-jarige paarden, die op de Flandria Arena werd verreden, was het amazone Femke De Graaf die haar goede vorm van vorige week wist te bevestigen. Samen met haar BWP-gefokte N-joy Van ’t Helleater (Elvis Ter Putte – F: De Maeyer - Roelants), waarmee ze vorige week al een rubriek wist te winnen en twee keer 2de was, klokte ze in de 2de fase af in 30.27 seconden en bezette zo de 3de plaats. De Graaf wist echter ook met de BWP-gefokte Nouvelle D’heyboght (Cabrio Van De Heffinck – F: Stoeterij D'heyboght Bvba) de top 5 van het klassement te halen. Ditmaal kruiste ze de meet in 30.38 seconden wat haar de 4de plaats opleverde.

 

De winst ging naar de snelle Ier Eddie Moloney, die eerder op de dag ook een keer de prijzen wist te halen. Hij bracht zijn Iers-gefokte Ogue Alva (Ars Vivendi – F: Vincent Murphy) aan de meet in 28.90 seconden en was zo beduidend sneller dan de concurrentie. De Britse amazone Oliva Gent was degene die met haar SIES-gefokte Kingdon (Don VHP Z) het dichtst in de buurt wist te komen van Moloney, maar ook zij kwam met haar tijd van 30.24 seconden al ruim achter de Ier. Moloney’s landgenoot Ciaran Dreeling vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij stuurde zijn BWP-gefokte Nestor Vdr (Houston – F: Guy Verberckmoes) naar een finishtijd van 30.86 seconden.

 

Verder wist ook Elisa Strubbe nog net de prijzen te halen. Zij werd 12de met New Blue (Mr. Blue – F: Nico De Wilde)

 

TAGS   |   EDDIE MOLONEY   |   FEMKE DE GRAAF   |   OLIVIA GENT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions