Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/03/2019 09:27 - Jumping

CSI2* Valencia: van Gelderen in de top 5!

Terwijl heel wat landgenoten dezer dagen kiezen voor de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva Nova of de Sunshinetour in Vejer de la Frontera komt Boy-Adrian van Gelderen in Spanje aan de start op de CES Valencia Tour. Daar wist hij zich gisteren in de prijzen te rijden in de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie. Samen met zijn 13-jarige Be Cool (Vanoverbeek), waarmee hij in het verleden ook al talloze klasseringen wist te behalen, klokte hij in deze speedproef af in 62.65 seconden wat hem een mooie 5de plaats opleverde.

 

De overwinning bleef in eigen land dankzij Mariano Martinez Bastida. Die zat in het zadel van de 10-jarige Eberlin M (Berlin) en wist de concurrentie naar huis te sturen na een finishtijd van 61.12 seconden. De Ierse ruiter Captain Geoff Curran nam vervolgens de 2de plaats voor zijn rekening. Hij zadelde de 9-jarige Dowth Hall (Flex A Bill) en kwam over de eindmeet in 61.33 seconden. De Duitser Armin Himmelrach vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij finishte in 61.57 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Spirit 268 (Stakkato Gold). De laatste die het nog sneller wist te doen dan van Gelderen was de Britse Carmen Edwards met haar 8-jarige Geodina HS (Bodinus). Zij wisten de chrono te stoppen op 62.01 seconden en nestelden zich zo op de 4de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions