Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/03/2019 08:54 - Jumping

CSIYH1* Gorla: Patteet grijpt naast winst...

Gudrun Patteet was 2 weken geleden nog actief op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera, keerde dan 1 weekje terug naar huis voor The Dutch Masters in ’s-Hertogenbosch om dan deze week aan de start te verschijnen in de Springtour van het Italiaanse Gorla Minore. Patteet startte daar gisteren in ieder geval al veelbelovend en wist zich met 2 paarden in de prijzen te rijden in de rubriek voor de 7-jarige paarden. Met haar BWP-gefokte Sea Coast Monalisa Van ’t Paradijs (Bamako de Muze – F: Johan Rooms-Vandenbranden) kwam ze zelfs dicht bij de overwinning. Ze kruiste met de merrie in deze speedclass de meet in 60.36 seconden en kwam zo op het einde ruim een halve seconde tekort voor eindwinst. Met haar Zangersheide-gefokte hengst No Mercy Van ’T Kamerveld Z (Nortor d’eole – F: Patteet & Van Ransbeeck) werd ze dan weer 6de, dit na een finishtijd van 62.27 seconden.

 

Het was de Zwitserse Martina Meroni die Patteet van de overwinning te houden. Met haar SBS-gefokte Giulia Du Houssoit (Button Sitte – F: Nicolas Boudrenghien) kwam zij binnen in 59.81 seconden en wist zo ook als enige de chrono onder de 60 seconden te houden. De Deense Rikke Haastrup vervolledigde het vrouwelijke podium op de 3de plaats. Zij zat in het zadel van de Holstein-gefokte Cavalino (Tannenho’s Conteur I – F: Helmut Wingenroth) en slaagde erin een tijd van 60.47 seconden op het scorebord te brengen.

 

De 4de plaats ging naar de Oekraïner Martin Rodriguez Vanni. Hij rekende op Zarco en finishte in 60.76 seconden. Paul Estermann tenslotte nam de 5de plaats opnieuw mee naar Zwitserland. Hij was vergezeld van de SBS-gefokte Gamin Van ’T Naastveldhof (Tannenhof’s Chacco Chacco – F: Patrick Trienpont) en klokte af in 61.99 seconden.

 

TAGS   |   GUDRUN PATTEET   |   MARTINA MERONI   |   RIKKE HAASTRUP

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions