Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/03/2019 23:39 - Jumping

CSI2* Lier: Vermeir blijft concurrentie voor

Op de Springtour in het Azelhof in Lier stond vanmiddag op de Stephex Arena nog een tweede 1.40m rubriek op het programma. Wilm Vermeir wist daarin voor een nieuwe Belgische overwinning te zorgen met zijn 10-jarige Joyride S (Toulon). In een tabel A in 2 fasen snelde het duo naar een chronotijd van 31.95 seconden en had zo net als vorige week een overwinning te pakken.

 

Het zilver ging naar de andere kant van het kanaal met de Britse Helen Tredwell. Die zadelde de 13-jarige Sebastian Vii (Unbelievable Darco) en wist een tijd van 32.57 seconden op het scorebord te zetten. De in Nederland gevestigde Braziliaan Thiago Ribas Da Costa nam de 3de plaats in het klassement voor zijn rekening. Hij deed er met de 9-jarige Kinky Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike) 33.20 seconden over om de 2de fase af te leggen.

 

Net buiten het podium zagen we met Bart Clarys de volgende Belg in het klassement. Hij was vergezeld van de 15-jarige El Cid (Caesar Van De Helle) en finishte in 33.41 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Ier Eddie Moloney. Die rekende op de 9-jarige Andiamix Hero Z (Aganix Du Seigneur) en kwam binnen in 34.45 seconden.

 

Voor Gilles Nuytens was er nog een 9de plaats met Jade S (Diarado), voor Dirk Demeersman een 13de plaats met Love Afair 111 (Der Senaat 111), voor Roy Van Beek een 17de plaats met Chacco Me Biolley (Chacco Blue) en voor Brecht Bille een 19de plaats met Luciano Van Het Geinsteinde (Quinn Van De Heffinck).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   HELEN TREDWELL   |   THIAGO RIBAS DA COSTA   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions