Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/03/2019 15:25 - Jumping

CSI2* Lier: Hemeryck op het podium!

In het Lierse Azelhof werd vanmorgen op 11.00u het startschot gegeven van de tweede week van de Springtour. In tegenstelling tot vorige week kon er vandaag wel buiten gestart worden op de twee verschillende arena’s. Op de Stephex Arena stond er met de eerste 1.40m rubriek meteen een belangrijke kwalificatierubriek op de agenda. Rik Hemeryck was meteen bij de pinken en verzekerde zich met zijn 10-jarige Deesse De La Sure (Quickire De Ferann) direct van een podiumplaats. Het duo kwam in de 2de fase over de eindmeet in 31.06 seconden en nam zo de 3de plaats voor zijn rekening.

 

Winst was er voor de Tsjechische ruiter Martin Reznicek. Die snelde met de 9-jarige Chanya (Chacco Blue) door de meet in 29.27 seconden en wist zo als enige de chrono onder de grens van de 30 seconden te houden. De Nederlander Kevin Jochems nestelde zich dan weer op de 2de plaats. Hij klokte a in 31.04 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Kyamant Van ’t Spieveld (Diamant de Semilly).

 

Ook de andere plaatsen in de top 5 gingen naar onze Noorderburen met op de 4de plaats Sanne Thijssen en haar 13-jarige Bacardi (Numero Uno). Zij wisten de klok te stoppen nop 31.51 seconden en strandden zo net naast een podiumplaats. Siebe Kramer sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij stuurde zijn 10-jarige Evermeta (Mr. Blue) rond in 31.91 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Elisa Strubbe met Soir Des Quarts (Hermes D’authieux), een 9de plaats voor Dirk Demeersman met Justice Van Het Reigersho (Action-Breaker), een 10de plaats voor Kim Thiry met Casaleo Z (Cicero Z Van Paemel), een 15de plaats voor Jeroen Appelen met Luantique De Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel), een 16de plaats voor Gaetan Stalpaert met Don Darco De Bornival Z (Darco) en een 17de plaats voor Maartje Verberckmoes met Dancing Queen JT Z (Diarado).

 

TAGS   |   KEVIN JOCHEMS   |   MARTIN REZNICEK   |   RIK HEMERYCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions