Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/03/2019 14:44 - Jumping

CSI2* Oliva: Karel Cox in de top 5!

Op de Oliva Nova Arena van de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva startte de CSI2* competitie vanmorgen met de Gold 1.30m rubriek. Onze landgenoten kwamen daarin opnieuw sterk voor de dag met maar liefst 3 klasseringen in de top 10 van het klassement. Het was gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. In het zadel van de 9-jarige merrie Keep Away Vd Molendreef (Contact van de Heffinck) kwam Cox in de 2de fase over de meet in 30.54 seconden en bezette daarmee de 5de plaats.
 

De winst was voor de Duitser Cedric Wolf. Die stuurde zijn 11-jarie Dutch Apple (Vigaro) naar de meet in 26.59 seconden en was zo beduidend sneller dan de concurrentie. Het zilver ging naar Argentinië dankzij Pablo Bernachia en zijn 16-jarige Carnaval du Rouet). Hij had er 28.60 seconden voor nodig om zijn rit af te leggen en strandde daarmee op de eerste ereplaats. De Britse Joanne Mcglory vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij toverde met de 9-jarige Calimera (Conthargos) een tijd van 28.82 seconden op het scorebord. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Cox was de Duitse  Janne Friederike Meyer-Zimmermann. Zij kruiste met de 9-jarige Cellagon Flipper (Flipper d’Elle) de meet in 30.14 seconden en werd daarmee dus 4de.

 

Voor Fabienne Daigneux-Lange was er nog een 8ste plaats met Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert), een 9de plaats voor Jean-Christophe de Grande met Kanto Quality (Chacco Blue), een 15de plaats voor opnieuw Karel Cox, ditmaal met Lancetti Van Zorgvliet (For Joy Van ’t Zorgvliet) en een 17de plaats voor Jessica Geurts met Harkito van den Berg (Darco).

 

TAGS   |   CEDRIC WOLF   |   JOANNE MCGLORY   |   KAREL COX   |   PABLO BERNACHIA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions