Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/03/2019 18:36 - Jumping

CSIYH1* Oliva: Geurts opnieuw in de prijzen

Net als vorige week wist onze landgenote Jessica Geurts vanmorgen de prijzen te halen tijdens de 2de dag van de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva. In de rubriek voor de 5-jarige paarden kwam zij opnieuw aan de start met haar BWP-gefokte Otto Vd Bisschop (El Torreo de Muze – F: Tom De Craene). In een barrage waarvoor zich 34 deelnemers wisten te plaatsen bleef het duo opnieuw foutloos en strandde het net buiten de top 5 van het klassement na een finishtijd van 34.78 seconden.

 

De winst was voor de Britse amazone Remy Ellis. Samen met haar Volonte (Padock du Plessis) snelde hij naar een chronotijd van 31.40 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. Het zilver was net als vorige week voor de Nederlander Jelmer Hoekstra, de partner van Jessica Geurt. Hij deed opnieuw beroep op de Zangersheide-gefokte Esteban’s Twinkeling Z (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Stoeterij Twinkeling) en wist de klok te stoppen op 32.62 seconden. De Oekraïner Oleh Krasiuk vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde zijn Killimanjaro naar de meet in 33.78 seconden.

 

De Duitser Carsten Sandmann haalde het podium dan weer net niet... Vergezeld van de Oldenburg-gefokte Leslie 96 (Los Angeles 20 – Arnold Wegbünder) kwam hij over de eindmeet in 34.45 seconden. Jelmer Hoekstra nam vervolgens ook nog de 5de plaats voor zijn rekening. Met de Holstein-gefokte Casilo (Casall ASK – F: Immowe) klokte hij af in 34.51 seconden.

 

TAGS   |   JELMER HOEKSTRA   |   JESSICA GEURTS   |   OLEH KRASIUK   |   REMY ELLIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions