Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/03/2019 10:27 - Jumping

CSI5 Den Bosch: Bruynseels schittert opnieuw

Niels Bruynseels heeft gisterenavond opnieuw voor een mooie prestatie gezorgd op The Dutch Masters in het Nederlandse ’s-Hertogenbosch! Bruynseels en zijn 15-jarige hengst Utamaro d’Ecaussines (Diamant de Semilly), de hij onlangs ter beschikking kreeg  van Ludwig Criel na het vertrek van William Whitaker, wisten zich samen met nog 14 anderen de plaatsen voor de barrage in de afsluitende Prijs Audi. Daarin zette het duo als 7de starter een tijd van 41.11 seconden op het scorebord, wat hem uiteindelijk de 3de plaats opleverde.

 

Er was echter opnieuw geen houden aan de Nederlander Maikel van der Vleuten! Vergezeld van zijn 11-jarige merrie Dana Blue (Mr Blue), waarmee hij ook vrijdag al een rubriek wist te winnen, opteerde hij in enkele lijnen voor 1 of zelfs 2 galopsprongen minder dan Bruynseels waardoor hij door de eindmeet kwam in een overtuigende 37.25 seconden! Al deed de Duitser Christian Ahlmann met zijn 9-jarige hengst Dominator 2000 Z (Diamant de Semilly) als volgende starter ook nog een uitstekende poging! Hij klokte echter af in 37.59 seconden en kwam zo net tekort om van der Vleuten van de troon te stoten.

 

De 4de plaats ging naar de Fransman Kevin Staut, die de 10-jarige Calevo 2 (Casall) onder het zadel had. Hij kruisten de meet in 41.25 seconden en strandden zo uiteindelijk net naast het podium. De Italiaan Alberto Zorzi vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij hield het met zijn 9-jarige Dakota 390 (Diarado) ook opnieuw foutloos en stopte de klok op 41.98 seconden.

 

Jos Verlooy en Caracas (Casall) kenden wat pech in de barrage en werden uiteindelijk nog 12de. Ook Olivier Philippaerts met H&M Legend of Love (Landzauber) en Pieter Clemens met Icarus (Querlybet Hero) hoorden bij het rijtje der foutlozen. Zij verkozen echter om hun paard te sparen voor vamiddag en kwamen niet meer in actie in de Jump Off.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions