Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/03/2019 00:15 - Jumping

PHC Opgl.: Mithras de Regor kampioen 7j!

De PAVO Hengstencompetitie 2019 werd zojuist afgesloten met de finalerubriek voor de 7-jarige hengsten! Voor het tweede jaar op rij was het Mithras de Regor (Elvis Ter Putte – F: Familie Veldeman) onder Guy Beyers die de kampioenstitel wist op te eisen.

 

Zoals ook tijdens de voorafgaande manches het geval was bleef de basisomloop van de 6-jarige hengsten behouden voor de 7-jarige hengsten. Van de 8 combinaties die aan de start verschenen, wisten zich er 5 te kwalificeren voor de barrage. Daarin was het de snelle Jan Vermeiren die naar de overwinning wist te rijden met zijn Mr Uno-k Van ’t Kattenheye (Numero Uno – F: Tony en Annemarie Raman – Strobbe). Vermeiren, die als laatste in de ring verscheen, wist te concurrentie te verschalken na een chronotijd van 36.55 seconden.

 

De 2de plaats was iets of wat verrassen voor Laurent Nuyens met zijn Zanlando Vh Schaarbroek Z (Zandor Z – F: Henri Van Craen). Het duo kwam in de barrage als eerste in de baan en zette de toon met een chronotijd van 37.62 seconden. Hij leek dus op weg naar de overwinning, tot Jan Vermeiren dus nog roet in het eten gooide. De 3de plaats was voor Guy Beyers met zijn Mithras de Regor. Hij wist het ook opnieuw foutloos te houden en stopte de klok op 37.99 seconden.

 

De 4de plaats was voor Rachel Steffen met haar El Barone 111 Z (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Stal Harrie Theeuwes & Baron De Borrekens). Zij kwam foutloos over de meet in 39.57 seconden en strandde zo net naast het podium. Bart Anthonissen was met zijn Mr Blue C (Mr Blue – F: Cyriel Lanslots) de laatste barragist. Hij kreeg echter 2 springfouten en werd zo dus 5de.

 

Eindklassement

 

Het eindklassement werd dus voor het 2de jaar op rij gewonnen door Guy Beyers en Mithras de Regor. Zij verzamelden een totaal van 441 punten. Zilver was er voor Rachel Steffen en El Barone 111 Z met 413 punten terwijl er voor Jan Vermeiren brons was met Mr Uno-k Van ’t Kattenheye na een totaal van 407 punten.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions