Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/03/2019 22:51 - Jumping

CSI2* Lier: Van Der Straten 4de in LR!

In het Azelhof in Lier stond er vanavond nog een pittige 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma. Het werd een vrij lastige rubriek want slechts 7 van de 61 combinaties slaagden erin om in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was amazone Cindy Van Der Straten met haar 11-jarige Urban De Rohan (Apache D’adriers). Van Der Straten, die de voorbije 2 weken aan de slag was in Doha, wist het in de barrage opnieuw foutloos te doen en zorgde na een chronotijd van 40.21 seconden op de 4de plaats voor de beste Belgische prestatie. Ook Christophe Vanderhasselt wist zich een plats in de top van het klassement te veroveren. Hij was vergezeld van zijn 13-jarige Gino Van De Vrunte (Jokinal De Bornival) en sloot op de 5de plaats de top van het klassement af na een finishtijd van 34.97 seconden.

 

De winst ging naar de Duitser Hannes Ahlmann, die de 12-jarige Nerrado (Nekton) onder het zadel had. Hij kruiste de meet in 33.98 seconden en was zo met veel voorsprong de snelste! De Britse Helen Tredwell, die de voorbije dagen ook al meermaals de prijzen haalde, nam de 2de plaats voor haar rekening. Zij kwam met haar 13-jarige Sebastian Vii (Unbelievable Darco) echter binnen in 36.05 seconden en moest zo duidelijk haar meerder erkennen in Ahlmann. Ook de Estse amazone My Relander wist het nog sneller te doen te doen dan onze landgenoten. Zij snelde met de 10-jarige Expert (Ustinov) door de meet in 37.20 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

Verder was er nog een 8ste plaats Ugo Berrittella met Echo De Virton (Vagabond De La Pomme), een 9de plaats voor Bart Clarys et Joie De Toulon (Toulon), een 10de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha De Carmel (Prince Van De Wolfsakker) en een 13de plaats voor Jan Claeys met Charmeur Van Het Kloosterhof (Fuego Du Prelet).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions