Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/03/2019 17:32 - Jumping

CSI2* Lier: Clarys en Claeys op het podium!

Op het Springtour in het Azelhof in Lier werd het programma vanmiddag opgesplitst. Een deel van de rubrieken bleven binnen doorgaan, maar er werden ook 2 rubrieken naar de grote Stephex Arena verschoven. De Prijs Nobel, een 1.35m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie, bleef gewoon binnen en daarin wisten zowel Bart Clarys als Jan Claeys zich te verzekeren van een podiumplaats. Clarys deed dat met de 9-jarige Katinka V.h. Blondveld (Contact Van De Heffinck). Hij wist in deze rubriek rechtstreeks tegen de klok de tijd te stoppen op 63.01 seconden en strandde daarmee op de 2de plaats. Claeys na met zijn 10-jarige Judy Van De Beekhoek (Wandor van de Mispelaere) dan weer de 3de plaats voor zijn rekening. Zij hadden er 63.29 seconden voor nodig vooraleer ze de eindmeet wisten te bereiken.

 

De winst ging net als vanmorgen bij de 7-jarige paarden naar de Fransman Robinson Maupiler. Die zadelde zijn 8-jarige Gladdys (Vigaro) en wist alles en iedereen achter zich te houden na een chronotijd van 61.95 seconden. Ook plaats 4 ging naar onze Zuiderburen en daarvoor zorgde dan weer Jean Charles Grandmontagne. Hij snelde met zijn eveneens 8-jarige Tinka’s Hero Z (Tinka’s Boy) naar een finishtijd van 66.36 seconden. Gaetan Stalpaert, die de  voorbije 2 dagen al de prijzen wist te halen, vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij klokte met zijn 10-jarige Eveline (Nabab de Rêve) af in 66.99 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 8ste plaats voor Gilles Thomas met Indiana Van Het Kapelhof (Chatman) en een 15de plaats voor Fabrice Galdini met Kaprice Van De Bisschop (Berlin).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   GAETAN STALPAERT   |   JAN CLAEYS   |   ROBINSON MAUPILER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions