Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/03/2019 16:46 - Jumping

CSI3 Vilamoura: Ijzersterke Thierry Goffinet

Op de Atlantic Tour in het Portugese Vilamoura was er vanmorgen opnieuw een ijzersterke prestatie van onze landgenoot Thierry Goffinet! In de 1.30m ochtendrubriek van de CSI3* competitie was Goffinet opnieuw in bloedvorm en nam hij de eerste 2 plaatsen in het klassement voor zijn rekening! Winnen deed hij met de 15-jarige ruin Quipper de La Roche (Flipper d’Elle), waarmee hij enkele weken terug ook al een rubriek wist te winnen. Hij klokte in de 2de fase af in 28.96 seconden en wist zo als enige de chrono onder de grens van de 30 seconden te houden. Voor de 2de plaats kon hij dan weer rekenen op de 10-jarige Balrika (Baloubet du Rouet), die hij aan eindmeet bracht in 30.85 seconden.

 

Het brons ging naar de Noorse amazone Cecilie Hatteland en haar 8-jarige Leocaballo R (Light ON). Hatteland wist een tijd van 31.80 seconden op het scorebord te zetten en vergezelde zo Goffinet op het podium. De andere 2 plaatsen in de top 5 van het klassement bleven in eigen land met op de 4de plaats Luis Silva Fernandes en de 8-jarige Belina de La Folie (Sornet de La Folie). Hij stopte de klok op 32.55 seconden en strandde zo dus net naast het podium. Duarte Seabra tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij finishte met de eveneens 8-jarige Donna Tella (Corrado I) in 33.44 seconden.

 

TAGS   |   CECILIE HATTELAND   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions