Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/03/2019 16:30 - Jumping

CSIYH1 Lier: Femke De Graaf 2de in de finale

Onze landgenote Femke De Graaf kan met een goed gevoel terugblikken op haar concours in het Lierse Azelhof! Nadat ze donderdag tijdens de openingsdag voor de 6-jarige paarden al 2de was en gisteren zelfs de rubriek wist te winnen liet ze vandaag opnieuw van zich horen in de finalerubriek voor de 6-jarige paarden! De Graaf wist zich samen met nog 19 anderen te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop alle balken netjes in de lepels wist te houden en dit bovendien ook nog binnen de toegestane tijd wist te doen. In die barrage bleef ze met haar BWP-gefokte N-joy Van ’t Helleater (Elvis Ter Putte – F: De Maeyer - Roelants) opnieuw foutloos en strandde ze op de 2de plaats na een chronotijd van 33.56 seconden.

 

Het was de snelle Braziliaan Cario Carvalho Filho die haar van de overwinning wist te houden. Hij stuurde zijn SBS-gefokte Hurlevent DB (Copin Van De Broy – F: Nicole Bouilliart) naar de meet in 33.40 seconden en had zo dus opnieuw een overwinning te pakken. Het brons was voor de Britse amazone Olivia Gent. Die zat in het zadel van de SIES-gefokte Kingdon (Don Vhp Z) en bereikte de eindmeet in 33.72 seconden.

 

De Fransman Robinson Maupiler, die de dag al startte met winst in de rubriek voor de 7-jarige paarden, nam plaats 4 voor zijn rekening. Hij rekende op de Zangersheide-gefokte Carma Z (Comilfo Plus Z – F: Stoeterij Zangersheide) en wist de klok te stoppen op 33.78 seconden. Cario Carvalho Filho stond op kop van de top 5 van het klassement en mocht hem ook nog afsluiten. Ditmaal kwam hij SBS-gefokte Hyppocamp DB (Diarado – F: Nicole Bouilliart) binnen in 34.30 seconden.

 

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Jeroen Appelen met Cajou Van Het Hobos Z (Clinton – F: Frank Goossens), een 8ste plaats voor Stephanie Vermeulen met Nashville Van ’t Meulenhof (Elvis Ter Putte – F: Mariette Van Lombergen) en een 11de plaats voor Laetitia Surin met Odyssee Des Vergers Z (Ogano Sitte – F: Cindy Van Der Straten-Ponthoz).

 

TAGS   |   CAIO CARVALHO   |   FEMKE DE GRAAF   |   OLIVIA GENT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions