Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/03/2019 15:47 - Jumping

CSIYH1* Lier: Gilles Thomas in de top 5!

Door de wisselvallige weersomstandigheden werd er vanmorgen nog steeds indoor gesprongen op de Springtour in het Lierse Azelhof! Het waren de 7-jarige paarden die vanmorgen om 08.00u als eerste in de ring verschenen voor hun tweede rubriek van het weekend. Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas wist zich hierin naar een top 5 klassering te rijden. In het zadel van de Holstein-gefokte merrie Evita (Diamant de Semilly – F: Hens – Verelst) kwam hij in deze speedclass over de meet in 65.41 seconden en bezette daarmee de 5de plaats in het klassement.

 

De winst was voor de Fransman Robinson Maupiler, die met zijn stal gevestigd is bij Karel Cox. Hij zadelde Cahir N (Balou du Reventon – F: Kaasiku Talupidaja Oü) en wist de concurrentie te verschalken nadat hij een chronotijd van 59.13 seconden op het scorebord wist te zetten. Op de 2de plaats kregen we met de Oldenburg-gefokte merrie Caramba nog een nakomeling van Balou du Reventon. Het was de Braziliaan Caio Carvalho Filho die het fokproduct van Josiane & Francis Renard naar de meet stuurde in 59.24 seconden.

 

Na zijn 2de plaats van gisteren was er vandaag een 3de plaats voor de Ier Shane Breen met de Holstein-gefokte Be Con Champo (Chin Champ – F: Dirk Eggers). Zij wisten de klok te stoppen op 61.01 seconden en stonden zo nog net mee op het podium. De Britse Tamarin Christie haalde vandaag het podium net niet... Zij finishte met haar KWPN-gefokte Hieke (Zambesi TN – F: J.H.J. Blaauwgeers) in 63.12 seconden en moest zo vrede nemen met de 4de plaats.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Pikap de Muze Z (Ponsee V – F: Joris De Brabander).

 

TAGS   |   CAIO CARVALHO   |   GILLES THOMAS   |   ROBINSON MAUPILER   |   SHANE BREEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions