Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 23:44 - Jumping

CSIYH1* Gorla: Thonon net naast het podium

Net als de broertjes Simon en Victor Morssinkhof is de Waalse amazone Virginie Thonon momenteel aan het werk in het Italiaanse Gorla Minore! Daar wist zij zich vandaag naar een klassering te rijden bij zowel de 6- als bij de 7-jarige paarden. Bij de 6-jarige paarden kwam Thonon aan de start met de BWP-gefokte Nand Van ’T Bergske (Hunter’s Scendix – F: Rob & Inge Van Gorp-Mertens) en strandde ze net naast het podium nadat ze in de 2de fase een tijd van 32.07 seconden liet noteren.

 

De winst in deze rubriek was voor de Zwitser Fabio Crotta. Die stuurde de Westfaals-gefokte Cape Town 25 (Chico’s Boy) naar de eindmeet in 30.52 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden. Het zilver was voor de Italiaan Davide Kainich met zijn Diana Dea (Diarado). Zij kruisten de meet in 30.86 seconden. Ook de Kroatische amazone Antea Simlesa wist zich hier naar een podiumplaats te rijden. Zij stopte met haar SF-gefokte Diams de la Pomme (Vagabond de la Pomme) de klok op 31.01 seconden.

 

Bij de 7-jarige paarden reed Thonon zich dan weer naar de 7de plaats. Hier kwam ze in de 2de fase met haar Zangersheide-gefokte Lordon Chabus Z (Lord Z – F: Legros) binnen in 30.05 seconden.

 

TAGS   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions