Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 23:18 - Jumping

CSI5* Den Bosch: Niels Bruynseels in vorm!

Niels Bruynseels en zijn Gancia de Muze (Malito de Rêve) lijken helemaal klaar om zondag hun titel te verdedigen tijdens de Rolex Grand Prix op de The Dutch Masters in het Nederlandse ’s-Hertogenbosch. De generale repetitie in de 1.55m hoge Prijs VDL Groep was vanavond in ieder geval uitstekend! In een barrage waarvoor zich 15 combinaties wisten te plaatsen zette Bruynseels als eerste starter de toon met een chronotijd van 28.18 seconden. Het leek in eerste instantie een tijd die nog te verbeteren was, maar de volgende combinaties beten een voor een hun tanden stuk op de tijd van Bruynseels.

 

Tot de Nederlander Leopold van Asten in de ring verscheen. Hij was vergezeld van zijn 13-jarige merrie VDL Groep Beauty (For Pleasure) en wist na enkele korte bochten met zijn chronotijd van 27.82 seconden nog onder de tijd van Bruynseels te blijven. Zo hield van Asten de overwinning niet alleen in eigen land, maar ook nog in eigen huis!

 

De 3de plaats was voor de Israëlische amazone Danielle Goldstein, die vorige maand op het Winter Equestrian Festival in Florida nog een CSI5* GP wist te winnen. Zij haalde met haar eveneens 13-jarige Lizziemary (Cabri d’Elle) de meet in 28.80 seconden. Doron Kuipers hield vervolgens de 4de plaats opnieuw in Nederland. Hij zat in het zadel van de 11-jarige Charley (Calido I) kruiste de meet in 28.83 seconden. De laatste die zich naar een plaats in de top 5 van het klassement wist te rijden was de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar. Hij liet met zijn 14-jarige Rokfeller de Pleville Bois Margot (l’Arc de Triomphe) een eindtijd noteren van 29.41 seconden.

 

Ook Gregory Wathelet met Full House ter Linden Z (Forever d’Arco Ter Linden) en Nicola Philippaerts met H&M Ikker (Ogano Sitte) behoorden tot het rijtje der barragisten. Wathelet kreeg een fout op de Rolex oxer en werd 10de terwijl Philippaerts nog 12de werd met 2 springfouten. Jos Verlooy en Caracas (Casall) behaalden dan weer 1 puntje voor tijd in de basisomloop.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions