Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 20:53 - Jumping

CSI5* Den Bosch: van der Vleuten domineert!

Op de The Dutch Masters in het Nederlandse ’s-Hertogenbosch werd zonet ook de tweede CSI5* rubriek van de dag afgewerkt. In deze 1.45m rubriek over 2 rondes wisten maar liefst 26 van de 41 combinaties de eerste ronde foutloos af te leggen. 15 van hen wisten die prestatie in de verkorte tweede rond nog ook eens te herhalen. Degene die als snelste door de eindmeet wist te komen was de Nederlander Maikel van der Vleuten. Samen met zijn 11-jarige merrie Dana Blue (Mr. Blue) reed snelle en strakke rit met weinig tijdverlies in de bochten wat resulteerde in een chronotijd van 30.64 seconden.

 

De Duitser Marcus Ehning nam met de 13-jarige merrie Cristy (Canturo) de 2de plaats voor zijn rekening. Hij deed als laatste starter nog een ultieme poging, maar kwam met zijn finishtijd van 31.66 seconden ruim een seconde tekort om van der Vleuten van de troon te stoten. De 3de plaats was voor de Italiaan Emanuele Gaudiano, die de 9-jarige ruin Kingston Van Het Eikenhof (Epleaser Van ’t Heike) onder het zadel had. Hij stond een poosje aan de leiding na een finishtijd van 31.76 seconden, maar moest dus finaal vrede nemen met de 3de plaats.

 

De 4de plaats was voor de Nederlander Jur Vrieling met de 11-jarige Driandria (Carthino Z), die tot voor enkele weken geleden gereden werd door de Italiaan Piergiorgio Bucci. Vrieling wist de klok te stoppen op 32.25 seconden en strandde zo net naast een podiumplaats. De Ierse ruiter Denis Lynch tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Hij had er met de 12-jarige Chablis (Couleur Rubin) 32.49 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Ook Gudrun Patteet wist het in beide omlopen foutloos te houden met haar 11-jarige Sea Coast Valdelamadre Clooney (Centauer Z). Helaas viel ze met haar tijd van 34.56 seconden net buiten de prijzen.

 

TAGS   |   DENIS LYNCH   |   EMANUELE GAUDIANO   |   GUDRUN PATTEET   |   JUR VRIELING   |   MAIKEL VAN DER VLEUTEN   |   MARCUS EHNING

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions