Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 20:27 - Jumping

CSI2* Lier: Stalpaert komt net tekort...

Voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie stond er vanmiddag in Lier na de 1.40m hoofdrubriek ook nog een 1.30m rubriek op het programma. Hierin was er een 2de plaats voor Gaetan Stalpaert met zijn 10-jarige merrie Evelien (Nabab de Rêve). Stalpaert, die gisteren ook al 5de was in de openingsrubriek, klokte af in 61.56 seconden en kwam zo ruim een seconde tekort voor de overwinning.

 

Die was voor de Britse ruiter Gillian Anderson. Die zat in het zadel van de 12-jarige Congeniality B (Memhis) en wist Stalpaert voor te blijven nadat hij een finishtijd van 60.31 seconden op het scorebord wist te zetten. Anderson was in goede doen trouwens, want hij nam ook nog eens de 3de plaats voor zijn rekening. Hiervoor kon hij rekenen op de 9-jarige Jj’s Prince Chaccomo (Chaccomo), die hij aan de meet bracht in 62.85 seconden.

 

De andere plaatsen in de top 5 bleven opnieuw in eigen land met op de 4de plaats Davy Celis. Samen met de 9-jarige F (Dobel Van ’t Zorgvliet) kruiste hij de meet in 63.62 seconden wat hem net naast het podium zette. Laurent Mahieu tenslotte mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij finishte met de eveneens 9-jarige Kamaro Van ’t Siamshof (Indoctro) in 64.84 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Liesje Vanderwegen met Cayenne Jh Z (Calvaro Z) en een 8ste plaats voor Tatiana Troiani met Alaska De La Bresse (Castronom Z de Hus).

 

TAGS   |   GAETAN STALPAERT   |   GILLIAN ANDERSSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions