Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 20:06 - Jumping

CSI2* Oliva: Geurts 4de in Rankingproef!

Op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva stond vanmiddag om 14.30u de eerste Longines Rankingproef van het weekend op het programma. In deze Gold 1.45m rubriek in 2 fasen was er een knappe 4de plaats voor amazone Jessica Geurts en haar 12-jarige ruin Harkito van den Berg (Darco). Geurts, die de voorbije dagen ook al goed presteerde in de rubrieken voor de jonge paarden, klokte in de 2de fase af in 41.75 seconden en strandde daarmee net naast het podium.

 

De snelste van het peloton werd de Amerikaan Michael Hughes, de stalruiter van Enda Carroll van Ashford Farm. Hij stuurde zijn 10-jarige BWP-gefokte Jackson Vd Bisschop (Flipper d’Elle) naar de meet in 38.87 seconden en wist zo de overige 50 deelnemers achter zich te houden. De 2de plaats was voor de Duitse amazone Justine Tebbel. Die zat in het zadel van de 14-jarige Hello Guv’Nor (Diamant de Semilly) en deed er dan weer 39.97 seconden over om de eindmeet te bereiken. De Nederlander Remco Been vervolledigde het podium op de 3de plaats na een finishtijd van 39.27 seconden. Ook hij kon met de 12-jarie Holland Vd Bisschop (Heartbreaker) rekenen op een fokproduct van Tom De Craene. De 5de plaats tenslotte was nog voor de Zwitser Edwin Smits. Die zette met de 10-jarie Best Of Berlin BS (Berlin) een tijd van 41.81 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   JESSICA GEURTS   |   JUSTINE TEBBEL   |   MICHAEL HUGHES   |   REMCO BEEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions