Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 18:57 - Jumping

CSIYH1* Lier: C Vanderhasselt in de top 5!

Na de rubriek voor de 6-jarige paarden kwamen vanmiddag in het Azelhof in Lier ook de 7-jarige paarden een eerste keer in actie. De beste Belgische prestatie kwam daarin van Christophe Vanderhasselt met de Zangersheide-gefokte hengst Kato T Z (Kannan – F: Jose Timmerman), die tot vorig jaar te zien was onder het zadel van Frederik Dekens. Het duo wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en werden knap 5de nadat ze een finishtijd van 30.05 seconden lieten noteren.

 

Het waren de Ierse ruiters die deze rubriek wisten te domineren met op kop Eddie Moloney en de Iers-gefokte Temple Alice (Foxglen Cruise Control – F: Susan MacDonald). Hij wisten een tijd van 28.92 seconden op het scorebord te zetten en had daarmee ruim een halve seconde voorsprong op zijn landgenoot Shane Breen. Die rekende voor deze rubriek op de Holstein-gefokte Be Con Champo (Chin Champ – F: Dirk Eggers) en werd 2de na een chronotijd van 29.64 seconden.

 

Ook de in ons land gevestigde Britse amazone Tamarin Christie wist de chrono nog onder de 30 seconden te houden. Zij kruiste met haar KWPN-gefokte Hieke (Zambesi TN – F: J.H.J. Blaauwgeers) de meet in 29.97 seconden en verzekerde zich zo nog net van een plaats op het podium. De laatste die het nog sneller wist te doen dan Vanderhasselt was de Duitser Dirk Ahlmann. Samen met de Holstein-gefokte ruin Theo 156 (Quintero ASK – F: Inke Radue) kwam hij binnen in 30.03 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Philippe Le Jeune met Very High de Muze Z (Vigo D’Arsouilles – F: Joris De Brabander) en een 12de plaats voor opnieuw Christophe Vanderhasselt, ditmaal met Pikap de Muze Z (Ponsee V – F: Joris De Brabander).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions