Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 15:53 - Jumping

CSI2* Oliva: Nipte winst voor Berrittella!

Na de overwinning van Leonie Peeters vanmorgen in de Gold 1.35m rubriek was er vanmiddag nog een tweede Belgische overwinning op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova! In de Bronze 1.35m was het Loris Berrittella die de eindlaureaat werd met zijn 11-jarige Clooney van de Smis (Quick), waarmee hij ook de voorbije weken al enkele keren de prijzen wist te halen. In een tabel A rechtstreeks op tijd toverden zij een tijd van 75.12 seconden op het scorebord en zorgden zo dus opnieuw voor een Belgische overwinning.

 

Het zilver was voor Ecuadoriaanse amazone Anna Carolina Sandoval Muñoz. Zij stuurde haar 8-jarige My Lord’s Way (Mylord Carhago) naar de meet in 75.16 seconden en zat zo Berrittella aardig dicht op de hielen. De Duitse Katharina Knoop vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij was met haar 9-jarige Follow Me 52 (Indoctro) in 68.77 seconden een pak sneller dan onze landgenoot, maar kreeg in de haast een springfout te verwerken.

 

Bronze 1.35m

 

Ook vanmorgen in de Bronze 1.35m rubriek was er al Belgisch succes dankzij Vincent de Reys en zijn 13-jarige Winning Star (Winningmood Van De Arenberg). Met een finishtijd van 62.64 seconden verzekerde hij zich in deze speedclass nog van een plaatsje op het podium.

 

Hier was het de Duitser Vincent Trutschler die naar de overwinning snelde met zijn 15-jarige Oursun Queeny Rubin (...). Hij wist de klok te stoppen op 59.58 seconden en zo als enige de chrono onder de 60 seconden te houden. De Australische Georgina Harvey nestelde zich nog op de 2de plaats. Zij kwam met haar 13-jarige Que Sera (Quinar) binnen in 60.83 seconden.

 

Voor Pascale Trenker was er nog een 11de plaats met Aeolus Moeshof (Winningmood Van De Arenberg).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions