Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 13:58 - Jumping

CSI2* Oliva: Winst voor Leonie Peeters!

Opnieuw Belgisch succes vanmorgen op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova! Nadat het gisteren Jean-Christophe de Grande en Fabienne Daigneux-Lange waren die voor de Belgische prijzen wisten te zorgen was het vanmorgen de beurt aan Leonie Peeters om van zich te laten horen! Samen met haar inmiddels 17-jarige merrie Catho (Millar) was zij de beste in de Gold 1.35m rubriek. Het duo kruiste de meet in 65.02 seconden en had zo een kleine halve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De Zweedse Lin Widmark wist met haar 14-jarige Cougar Q (Camaro M) het dichtste in de buurt te komen van Peeters. Zij moest na een finishtijd van 65.50 seconden echter genoegen nemen met de 2de plaats. De Zwitserse Aurélie Rytz vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij kwam over de meet in 65.64 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op haar 16-jarige Carlo Magno LS (Carthago).

 

De 4de plaats was voor de Noorse amazone Victoria Gulliksen, die de 14-jarige Viego Les Hauts (Ogano Sitte) onder het zadel had. Zij had er 65.84 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken en wist zo nipt de Nederlander Daan van Geel voor te blijven. Die sloot met zijn 8-jarige Girl Scout (Quasimodo van de Molendreef) de top 5 van het klassement af na een finishtijd van 65.95 seconden.

 

TAGS   |   AURéLIE RYTZ   |   LEONIE PEETERS   |   LINN WIDMARK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions