Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 11:22 - Jumping

CSI2* Lier: Vandenberk start dag met winst!

Op de springtour van Lier verschenen de ruiters en amazones van de CSI2* competitie vanmorgen reeds om 08.00u opnieuw in de ring voor de Prijs De Sutter Naturally, een 1.35m rubriek in 2 fasen. Het kreeg met Limburger Jens Vandenberk ook opnieuw een Belgische winnaar. Vandenberk, die ook gisteren al het podium haalde in de eerste 1.40m rubriek, stuurde zijn 12-jarige Tanucci Du Ter (Cronw Z) naar een finishtijd van 28.29 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven!

 

De 2de plaats was voor de Nederlandse amazone Marcelle Hokse, die gisteren diezelfde 1.40m rubriek wist te winnen. Zij rekende vandaag op de 9-jarige Fair Play (Berlin) en kwam na een tijd van 28.87 seconden ruim een halve seconde tekort voor een nieuwe overwinning. Op de 3de plaats kregen we met de Braziliaan Caio Carvalho Filho nog iemand die gisteren al enkele keren de prijzen wist te halen. Hij finishte vandaag met de 10-jarige Jacaranda Db (Toulon) in 29.88 seconden en stond zo mee op het podium.

 

Op de 4de plaats kregen we een ex aequo. Zowel de Nederlander Henk Frederiks met de 8-jarige Jacoba Stud Gannie (Up To Date) als onze landgenoot Christophe Vanderhasselt met de 10-jarige Banja-luka DV (Diamant de Semilly) wisten de eindmeet te bereiken in 30.50 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor Gilles Thomas met Indiana Van Het Kapelhof (Chatman), een 9de plaats en 11de plaats voor Jeroen Appelen, dit met Lunatique De Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel) en Let’s Dream (Andretti Z), een 13de plaats voor Stephanie Vermeulen met L’etoile Van ’t Meulenhof (Bamako de Muze) en een 15de plaats voor Laetitia Surin met Carlina Des Vergers Z (Clapton VDL).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions