Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 09:51 - Jumping

Galoubet Fravanca overleden

Er bereikte ons gisterenavond slecht nieuws uit de stal van de familie Housen. Door een koliekaanval hebben zij namelijk afscheid moeten nemen van de 13-jarige ruin Galoubet Fravanca, een fokproduct van Frans Van Caelenbergh.

 

Galoubet, een zoon van Caretino uit een Darco moeder, vormde sinds vorig jaar februari een topcombinatie met Alexander Housen. Zo wonnen zij vorig jaar in april een CSIU25 rubriek tijdens de Z-tour in Lanaken en in november nog de CSIU25 GP in het Sentower Park. Ook maakten zij vorig jaar deel uit van de Belgische equipe die teamgoud behaalde op het Europees Kampioenschap voor Juniors in het Franse Fontainebleau.

 

Voor Housen was het Kobe Hendrix die in het zadel zat van Galoubet. Ook zij wisten de succesen aan elkaar te rijgen met als hoogtepunt een zilveren medaille op het Belgisch Kampioenschap voor Juniors in 2017.

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   KOBE HENDRIX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions