Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 07:11 - Jumping

CSI2* Sevilla: Opnieuw sterke Van Gorp!

Na de rubrieken voor de jonge paarden ging gisteren op de Sevilla Horse Tour in Spanje ook de CSI2* competitie opnieuw van start! In de 1.35m openingsrubriek zagen we meteen opnieuw een sterke prestatie van onze landgenote Marthe Van Gorp! Ze wist opnieuw voor een overwinning te zorgen met haar 10-jarige merrie Mellifluous (Monte Bellini). Het duo liet in de 2de fase de chrono stoppen op 33.36 seconden en was daarmee de concurrentie opnieuw te snel af. Naast de overwinning wist Van Gorp echter ook nog de 5de plaats op te eisen. Hiervoor kon ze dan weer rekenen op de 8-jarige Loreen van de Landhoek (Breemeersen Adorado), die ze naar een chronotijd van 36.61 seconden stuurde.

 

Het zilver bleef in eigen land en dat had het te danken aan Diego Porres Solis. Die zadelde de 17-jarige Chival Van Orshof (Perhaps Van Molenvondel) en doorkruiste de meet in 34.11 seconden. De Britse Emily Masen vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Samen met haar 8-jarige My Lady O.L. (Armitage) kwam zij dan weer binnen in 35.08 seconden. Ignacio Astolfi Lopez tenslotte hield de 4de plaats opnieuw in Spanje. Hij liet met de 7-jarige Carnac Desperrets (Welcome Sympatico) een tijd van 35.86 seconden noteren.

 

TAGS   |   DIEGO PORRES SOLIS   |   EMILY MASON   |   MARTHE VAN GORP

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions