Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 06:57 - Jumping

CSI2* Lier: Wilm Vermeir opnieuw 2de!

Door het groot aantal ruiters stond er gisteren op de springtour in het Lierse Azelhof ook nog een tweede 1.40m rubriek op het programma. Daarin was er al voor de tweede keer een 2de plaats voor onze landgenoot Wilm Vermeir. Samen met zijn 10-jarige Darcotique Van ’t Meulenhof (Marius Claudius) kwam hij in de 2de fase over de meet in 25.42 seconden en greep daarmee net als tijdens de openingsrubriek net naast de overwinning...

 

Het was de in Nederland gevestigde Zweedse amazone Erika Lickhammer – Van Helmond die de prestatie van Vermeir nog wist te overtreffen. Zij rekende voor deze rubriek op de 12-jarige Toupie Du Quesnoy (Ogrion Des Champs) en liet in die 2de fase een eindtijd van 25.28 seconden noteren. De 3de plaats was voor de Ierse ruiter Shane Breen met zijn 9-jarige Foudre  (Namelus R). Zij wisten de klok te stoppen op 25.50 seconden en verzekeren zich zo net van een plaatsje op het podium.

 

Veel scheelde het echter niet, want de Britse Helen Tredell zat hem aardig dicht op de hielen. Zij klokte met haar 13-jarige Sebastian Vii (Unbelievavle Darco) echter af in 25.51 seconden en kwam zo uiteindelijk 1 honderdste van een seconde tekort voor een podiumplaats. De Braziliaan Caio Carvalho Filho rondde de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij kwam met de 8-jarige Clotilde De La Croix Z (Cosinhus) over de meet in 25.99 seconden.

 

Verderop is het klassement was er voor ons land nog een 7de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha (Prince Van De Wolfsakker), een 8ste plaats voor Philippe Le Jeune met Inshallah de Muze (Nabab de Rêve), een 9de plaats voor Fabrice Galdini met Jealousy (Lord Z), een 11de plaats voor Thomas Leemans met Gracchus Dm (Wandor Van De Mispelaere), een 12de plaats voor Louise Van Laer met Idago Van De Boslandhoeve (Tangelo Van De Zuuthoeve) en een 13de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Gino Van De Vrunte (Jokinal De Bornival).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions