Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 06:42 - Jumping

CSI2* Oliva: Hoofdrubriek voor Daigneux!

Onze landgenote Fabienne Daigneux-Lange liet zich gisteren tijdens de dag in Oliva al opmerken met 2 keer een 5de plaats. Het beste hield ze echter voor het einde van de dag toen ze met haar 11-jarige merrie Urfee des Luthiers (Heartbreaker) naar de overwinning reed in de 1.45m hoofdrubriek! In een  tabel A rechtstreeks op tijd liet Daigneux-Lange de klok stoppen op 64.45 seconden en wist daarmee de concurrentie voor te blijven. Zij was echter niet de enige die landgenoot die wist te schitteren, ook Jean-Christophe de Grande was opnieuw in de bovenste regionen van het klassement terug te vinden. Vergezeld van zijn 10-jarige Belano Vd Wijnhoeve Z (Berlin), waarmee hij 3 weken gelden nog de CSI3* GP wist te winnen, kwam hij over de meet in 65.44 seconden wat hem de 3de plaats opleverde.

 

De Duitse amazone Kathrin Müller wist zich daartussen even op de 2de plaats te nestelen. Zij zat in het zadel van de 11-jarige For Kash (For Pleasure) en finishte in 65.16 seconden. Ook de andere 2 plaatsen in de top 5 van het klassement gingen naar amazones met op de 4de plaats de Nieuw-Zeelandse Samantha Mcintosh. Zij stuurde haar de 10-jarige James S (Verdi TN) naar een chronotijd van 65.47 seconden en strandde zo net naast het podium. Mathilda Karsson tenslotte was nog goed voor de 5de plaats met haar 15-jarige Apollonia 23 (Bogegardens Apollo). Zij hadden er 68.29 seconden voor nodig om de omloop af te leggen en waren tevens ook de laatste foutlozen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions