Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/03/2019 06:26 - Jumping

CSI2* Lier: Appelen en Vandenberk op podium!

De Belgische dominantie die gisteren op de springtour in Lier heerste tijdens de 1.30m openingsrubriek kende een vervolg in de aansluitende 1.40m rubriek. Alleen was het de Nederlandse Marcelle Hokse die dit even kon doorprikken. Vergezeld van haar 10-jarige Example (Ultimo) kwam zij in de 2de fase door de meet in 22.89 seconden en wist daarmee de overwinning op te eisen.

 

Vervolgens was het opnieuw al België wat de klok sloeg! Zo was er een 2de plaats voor Jeroen Appelen met zijn 13-jarige Grappeloup Van Het Reenhof (Larino). Appelen, die morgen ook een van de favorieten is voor eindwinst in de PAVO Hengstencompetitie voor de 6-jarigen, kruiste de meet in 23.60 seconden en zorgde zo voor het beste Belgische resultaat! De 3de plaats was voor de snelle Limburger Jens Vandenberk. Die rekende op de 10-jarige Esprit (Sir Scandic) en wist de klok te stoppen op 23.69 seconden.

 

Max Sebrechts, die ook al bij de prijswinnaars hoorde in de openingsrubriek, nam vervolgens de 4de plaats voor zijn rekening. Hij zadelde de 12-jarige Holiday Uno (Numero Uno) en wist een tijd van 25.62 seconden op het scorebord te zetten. Amazone Maartje Verberckmoes sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij kwam over de meet in 25.95 seconden en kon daarvoor rekenen op het haar 10-jarige Jugano Van De Vosberg (Ogano Sitte), die de afgelopen maanden ook enkele keren te zien was onder Karel Cox.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Neal Vanderwegen met Linternel (Nabab de Rêve), een 12de plaats voor Gilles Thomas met Indiana Van ’t Heike (Darco) en een 13de plaats voor Mario Vermeire met Minneapolis Vd Stenehei Z (Mylord Carthago).

 

TAGS   |   JENS VANDENBERK   |   JEROEN APPELEN   |   MAARTJE VERBERCKMOES   |   MARCELLE HOKSE   |   MAX SEBRECHTS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions