Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/03/2019 15:49 - Jumping

CSI3 Vilamoura: Tweemaal winst voor Goffinet

Thiery Goffinet blijft de overwinningen opstapelen op de Atlantic Tour in het Portugese Vilamoura! Tot tweemaal toe was hij vanmorgen de beste in de rubrieken voor de CSI3* competitie. In de 1.30m ochtendrubriek won hij vanmorgen met de 10-jarige Balrika (Baloubet du Rouet). Hij stuurde de merrie in deze speedclass door de meet in 55.40 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden.

 

Het zilver was hier voor de Zwitser Olivier Bujard met de 9-jarige Fumonia R 10 (Arthos R). Hij wist de klok te stoppen op 58.23 seconden en kwam al ruim achter onze snelle landgenoot. De Braziliaan Silvio Teixeira Da Silva was goed voor plaats 3 in het klassement. Hij zadelde de 10-jarige Finnisk Beowulf (Beowulf) en had er 58.53 seconden voor nodig om de omloop af te leggen. Net buiten het podium zagen met de Duitser Marc Bettinger nog zo’n snelle jongen. Hij klokte met zijn 9-jarige Contatour JP (Clinton) af in 59.53 seconden en kwam zo dus exact een volle seconde tekort voor een plaatsje op het podium. De Ier Seamus Hughes Kennedy tenslotte nam plaats 5 voor zijn rekening. Hij finishte met de 7-jarige Cuffesgrange Cavadora (Z Wellie 72) in 59.73 seconden.

 

1.35m

 

In de 1.35m rubriek die net voor de middag van start ging was Goffinet dan weer de beste met zijn 11-jarige Constanze 57 (Contefino 2). Ook hier had hij met een chronotijd van 61.32 seconden ruim 3.5 seconden voorsprong op zijn dichtste achtervolger.

 

Dat werd in deze rubriek Marc Bettinger, die hier kon rekenen op de eveneens 11-jarige Dalvaro-W (Calvaro F.C.). Zij wisten de klok te stoppen op 64.85 seconden en moesten zo duidelijk hun meerdere erkennen in Goffinet. De Brit Douglas Duffin vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam binnen in 65.79 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige Fan (Clinton). De 4de plaats ging dan weer naar de Française Morgan Bordat. Die zadelde haar 9-jarige Auckland de l’Enclos (Diamant de Semilly) en snelde door de meet in 66.36 seconden. Bettinger sloot de top van het klassement dan ook af op de 5de plaats. Ditmaal zat hij in het zadel van de 11-jarige Deauville (Numero Uno) en wist hij een tijd van 67.26 seconden op het scorebord  te zetten.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions