Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/03/2019 11:47 - Jumping

CSI2* Oliva: De Grande gaat op elan voort!

Nadat de jonge paarden er dinsdag al opnieuw aan begonnen op de Mediterranean Equestrian Tour gaan vandaag ook de rubrieken van de CSI1* en CSI2* competitie opnieuw van start. Voor ons land is Jean-Christophe de Grande nog steeds aan de slag in Oliva en die ging zonet gewoon op zijn elan van de voorbije weken door. In de Gold 1.30m rubriek reed hij zich zonet naar een 2de plaats met zijn 12-jarige merrie Hecathlon vh Weidse Hof (Catwalk van de Helle). In een tabel A rechtstreeks op tijd wist het duo de klok te stoppen op 60.50 seconden en greep zo nipt naast een nieuwe overwinning.

 

Het was de Britse Ruby Fryer die roet in het eten wist te gooien. Zij wist met de 11-jarige Didante (Larino) te finishen in 60.14 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. Plaats 3 bleef dan weer eigen land dankzij Pedro Sanchez Aleman en zijn 7-jarige Calife d’Austral (Nartago). Zij kruisten de meet in 60.60 seconden en mochten zo ook mee op het podium plaatsnemen.

 

De andere 2 plaatsen gingen naar Denemarken en daarvoor zorgden de amazones Jessica Toelstang en Shannon Meinert Ketterle. Toelstang zadelde haar 15-jarige Bjerglunds Campari (Cajus) en kwam over de meet in 61.13 seconden terwijl Meinert Ketterle, gisteren nog winnares van de rubriek voor de 5-jarige paarden, met de 11-jarige Edeka’s La Vue (Ludwig Von Bayern) de klok wist te stoppen op 61.28 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions