Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/03/2019 11:01 - Jumping

CSI3* Wellington: Winst voor Zoe Conter

Terwijl er in het zuiden van Europa tal van springtours bezig zijn is Stephex-amazone Zoe Conter nog steeds aan het werk op het Winter Equestrian Festival in Florida. Daar wist zij gisteren opnieuw voor een overwinning te zorgen in de 1.40m rubriek van de CSI3* competitie. In het zadel van de 10-jarige merrie Dolitaire Chavannaise (Cicero Z Van Paemel), een fokproduct van Yvan Evrard, snelde de dochter van Stephan Conter naar de meet in 31.30 seconden en wist zo de overwinning op te eisen.

 

De Amerikaanse Olivia Chowdry wist het dichtst in de buurt te komen van Conter. Zij klokte met de 12-jarige Chuck Berry 8 (Chacco Blue) echter af in 31.59 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de plaats in het klassement. De 3de plaats was dan voor de Spanjaard Sergio Alvarez Moya, die de 9-jarige G&C Wolf (Harley VDL) onder het zadel had. Hij wist de klok te stoppen op 31.91 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

De 4de plaats bleef opnieuw in eigen land dankzij Sarah Segal en haar 10-jarige Performance EP (Lord Pezi). Zij bereikten de meet in 32.61 seconden en strandden zo dus net naast het podium. De Ier Conor Swail tenslotte was nog goed voor de 5de plaats in het klassement. Hij kwam met de 9-jarige Pin Up de Hus Z (Pilot de Hus) binnen in 33.22 seconden.

 

TAGS   |   OLIVIA CHOWDRY   |   SERGIO ALVAREZ MOYA   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions