Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/03/2019 09:23 - Jumping

CSIYH1 Sevilla: Harmegnies blijft Spits voor

De Belgische ruiters blijven het mooie weer maken op het Sevilla Horse Tour in Spanje. Nadat Maxime Harmegnies dinsdag al bijzonder sterk presteerde met zowel winst bij de 6- als bij 7-jarigen paarden was hij gisteren in die laatste rubriek opnieuw de beste! Samen met zijn SF-gefokte Carlina d’Argouges (Lando (Jean-Luc Dufour), waarmee hij vorige week ook eens wist te winnen, snelde hij in een barrage waarvoor zich 7 combinaties wisten te plaatsen door de meet in 42.91 seconden en wist daarmee de concurrentie voor te blijven.

 

Ook het zilver was voor ons land en daarvoor zorgde dan weer de jonge Thibeau Spits. Die zat in het zadel van de BWP-gefokte Madonna Dwerse Hagen (Elvis Ter Putte – F: De Dwerse Hagen BVBA) en wist een tijd van 43.48 seconden op het scorebord te zetten. Harmegnies nam ook nog plaats 3 voor zijn rekening. Dit keer reed hij zijn winnende paard van dinsdag, de SF-gefokte Cape Cod du Landel (Quaprice du Bois Margot – F: Alain Baillivet), naar de meet in 43.63 seconden. Hij moest die 3de plaats echter wel delen met de Luxemburgse Charlotte Bettendorf, die er met de eveneens SF-gefokte Carlo des Forets (Mozart des Hayettes – F: Fabrice & Guy Paris) exact even lang over deed om haar barragerit af te ronden.

 

De Brit William Funnell mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij finishte met zijn SIES-gefokte Billy Take That (Billy Mexico) in 43.68 seconden. Ook Tim Prouvé haalde de barrage nog met zijn BWP-gefokte Miss Prova (Action-Breaker – F: N.V. Prova-Hof). Hij verzamelde 4 strafpunten en werd zo nog 7de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions