Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/03/2019 14:57 - Jumping

CSIYH1* Vejer: Dominique Hendrickx wordt 2de

Op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera staan er vandaag opnieuw verschillende rubrieken voor de jonge paarden op het programma. In de eerste rubriek voor de 5-jarige paarden kwam regerend Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx opnieuw sterk voor de dag. Hendrickx zadelde de SBS-gefokte Indira Hero de Septon (Jensen Van ’t Meulenhof – F: SPRL Val De Somme) en greep maar net naast de overwinning nadat hij in de 2de fase een tijd van 30.01 seconden liet noteren.

 

Het was de in Nederland gevestigde Turk Omer Karaevli die Hendrickx van de winst wist te houden. Hij stuurde zijn BWP-gefokte ruin Olympus van de Peerdeblook (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Mieke Porschmann) naar de meet in 28.46 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 30 seconden te houden. Ook de Britse ruiter Donald Whitaker mocht nog mee op het podium plaatsnemen. In het zadel van de Oldenburg-gefokte Calisey TW (Conthargos) klokte hij af in 30.16 seconden wat hem dus de 3de plaats opleverde.

 

Ook plaats 4 ging naar Groot-Brittannië en daarvoor zorgde amazone Elizabeth Rose Lutener. Samen met de KWPN-gefokte Jasper (Carrera VDL) wist zij dan weer tijd van 32.04 seconden op het scorebord te zetten. Dominique Hendrickx nam naast de 2de plaats ook nog de 5de plaats voor zijn rekening. Hiervoor kon hij rekenen op de SBS-gefokte Izoard du Houssoit (Spartacus – F: Daniel Boudrenghien) waarmee hij binnen kwam in 32.45 seconden.

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   DONALD WHITAKER   |   OMER KARAEVLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions