Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/12/2019 23:27 - Jumping

CSIYH1* Arezzo: Philips meteen op het podium

Nadat er de afgelopen weken al op verschillende plaatsen in Spanje, Portugal en Italië gesprongen werd is vandaag ook de Toscane Tour in Arezzo van start gegaan. Voor ons land kom daar onder andere Ignace Philips aan de start en die wist zijn concours meteen te starten met een podiumplaats in de rubriek voor de 7-jarige paarden. Vergezeld van zijn Zangersheide-gefokte Cortez Van ’T Klein Asdonk Z (Cornet Obolensky – F: Eddy Thomas) kwam hij binnen in 34.35 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats.

 

De winst ging naar de Tsjechische ruiter Kamil Papousek. Die zadelde de BWP-gefokte Mister Start vd Zandhoeve (I Am Moerhoeve’s Star – F: Freddy Heirbaut) en wist alles en iedereen achter zich te houden na een chronotijd van 33.66 seconden. Ook de Italiaan Nico Lupino wist het nog sneller te doen dan Philips. Hij nestelde zich met de SI-gefokte Mylord Carthender Dei Folletti (Mylord Carthago – F: Salvatore Merendino) op de 2de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 34.22 seconden.

 

Net buiten het podium zagen we de Fransman Pierre Marie Friant. Die stuurde zijn SF-gefokte Conquete de Jalesnes (Cornet Obolensky – F: Henry Du Noyer) naar de meet in 34.60 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Sloveen Urh Bauman met de Holstein-gefokte Larisal (Larimar – F: Ernst Eggers). Zij finishten in 34.88 seconden en sloten daarmee de top van het klassement af.

 

TAGS   |   IGNACE PHILIPS   |   KAMIL PAPOUSEK   |   NICO LUPINO

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions