Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/12/2019 09:04 - Jumping

Icarus verhuist naar Luciana Diniz!

De Portugese amazone Luciana Diniz was de afgelopen maanden weinig of niet te zien in de internationale ring. Enkel in januari verscheen ze met enkele paarden aan de start tijdens de concoursen van Abu Dhabi, Dubai en Sharjah. Afgelopen weekend maakte ze in het Duitse Dortmund echter haar debuut met een nieuwe troef. Via Tal Milstein vernemen we namelijk dat Diniz de nieuwe eigenaresse is van de 11-jarige hengst Icarus.

 

Douglas, een zoon van VDL Douglas uit een Sioux de Baugy moeder, werd gefokt door Luc Vandeburie en kreeg zijn opleiding onder het zadel van amazone Jessica Geurts. In 2014 maakten zij hun internationale debuut met enkele nulrondes tijdens de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva. Begin 2017 was het dan Jérôme Guery die plaats nam in het zadel. Na een geslaagd debuut tijdens Jumping Amsterdam wisten zij een 1.40m rubriek te winnen in Lier en een 1.45m rubriek tijdens Jumping Antwerpen.

 

Vorig jaar was het dan de beurt aan de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli om de teugels over te nemen van de voshengst. In minder dan 1 jaar tijd wisten zij maar liefst 2 keer de CSI2* GP van Opglabbeek te winnen én een keer de CSI2* GP van Lier. Het laatste optreden van Zanotellli en Icarus was begin vorige maand in Villach Treffen Toen werden zij nog kan 2de in de CSI5* GP.

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   JESSICA GEURTS   |   LUCIANA DINIZ   |   MARLON ZANOTELLI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions