Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/10/2019 21:51 - Jumping

O. Philippaerts 10de in de GP van Dortmund!

Terwijl Nicola Philipparts dit weekend koos voor het vijfsterrenconcours van Doha, met gisteren een 2de plaats in de afsluitende GP, kwam broer Olivier dan weer aan de start in het Duitse Dortmund. Die wist zich daar vanmiddag in de prijzen te rijden in de CSI4* GP. Samen met zijn 13-jarige H&M Legend Of Love (Landzauber), met wij hij ook naar de Wereldbekerfinale in Götenborg gaat, kreeg hij in de basisomloop jammer genoeg een foutje. Door zijn snelle tijd wist hij zich echter toch nog net in de top 10 van het klassement te plaatsen. Ook Christophe Vanderhasselt kreeg met zijn 11-jarige Identity Vitseroel (Air Jordan Z) een foutje in de basisomloop. Hij wist zich op de 13de plaats nog net in de prijzen te rijden.

 

De overwinning bleef in eigen land dankzij Michael Jung en zijn 11-jarige fischerChelsea (Chek In). In een barrage waarvoor zich 8 combinaties wisten te plaatsen snelde Jung naar een finishtijd van 35.72 seconden en wist daarmee de concurrentie achter zich te houden. De 2de plaats ging naar de Britse ruiter Robert Whitaker, die de inmiddels 16-jarige Catwalk IV (Colman) onder het zadel had. Hij hield het ook foutloos en wist de klok te stoppen op 36.47 seconden. De Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida, die vorige week nog 2 paarden zag vertrekken, vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam me zijn 13-jarige GC Chopin’s Bushi (Contendro II) over de meet in 37.15 seconden.

 

Plaats 4 in het klassement was voor de Duitser Patrick Stühlmeyer. Vergezeld van zijn 12-jarige Chacgrano (Chacco Blue) finishte hij in 37.25 seconden en had zo ruim een volle seconde voorsprong op zijn landgenoot Markus Brinkmann. Die vervolledigde in het zadel van de 11-jarige Pikeur Dylon (Diamant de Semilly) de top 5 van het klassement na een finishtijd van 38.34 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions