Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/10/2019 21:26 - Jumping

CSI3* Vilamoura: Goffinet zet de teller op 9

Onze landgenoot Thierry Goffinet heeft vanmiddag op de Atlantic Tour in het Portugese Vilamoura nog maar eens een overwinning aan zijn palmares toegevoegd! In de 1.30m rubriek, die gelijk met de Grote Prijs gesprongen werd, was hij de best met zijn 10-jarige ruin Jaleo van het Heuvelland (Scendix). In een tabel A rechtstreeks op tijd finishte Goffinet in 57.53 seconden en zette zo de teller op 9 overwinningen tijdens deze Atlantic Tour.

 

Na zijn overwinning van gisteren was er vandaag een 2de plaats voor de Fransman Mathieu Billot en zijn 10-jarige Chacon Ls La Silla (Chapultepec La Silla). Zij kruisten de meet in 59.73 seconden en kwamen zo toch ruim 2 seconden tekort om Goffinet van de troon te stoten. De 3de plaats was net als gisteren voor de Brit Christopher Franks met zijn 10-jarige Mega Times (Megabyte). Zij kwamen over de meet in 63.28 seconden en vervolledigden zo het podium.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 naar ons land met op de 4de plaats opnieuw Thierry Goffinet. Ditmaal stuurde de snelle Waal de 8-jarige Lolita du Ta d’BO (Igor van de Vaddenhoek) naar de meet in 65.38 seconden en wist zo nipt Luiz Felipe Neto de Azevedo voor te blijven. Die vervolledigde met zijn 14-jarige Signora (Stolzenberg) de top van het klassement na een eindtijd van 65.53 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions