Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/10/2019 21:12 - Jumping

Guery wint de CSI3* GP van de Sunshinetour!

Jérôme Guery had er al een ontzettend sterke week opzitten op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera en zette vanmiddag helemaal de kers op de taart met winst in de CSI3* GP! Guery wist zich samen met nog 8 anderen te plaatsen voor de barrage nadat zij in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Daarin kwam hij als allerlaatste in de ring met zijn 13-jarige hengst Quel Homme de Hus (Quidam de Rêvel) en wist hij de overwinning op te eisen nadat hij een chronotijd van 38.53 seconden op het scorebord wist te toveren.

 

Het zilver was voor de Française Pénélope Leprévost. Die leek met haar 10-jarige Vancouver de Lanlore (Toulon) op weg naar de overwinning na een chronotijd van 39.26 seconden, maar moest dus uiteindelijk toch vrede nemen met de eerste ereplaats. De 3de plaats ging opnieuw naar ons land en daarvoor zorgde regerend Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx met zijn 9-jarige Kannabis van de Bucxtale (Contact van de Heffinck). Ook zij wisten het opnieuw foutloos te houden en kwamen aan de meet in 39.65 seconden.

 

Net buiten het podium zagen we de in Nederland gevestigde Turkse ruiter Omer Karaevli. Die zat in het zadel van de 9-jarige Cheston de la Pomme D’Or Z (Chippendale Z) en stuurde zijn ruin naar de meet in 40.83 seconden. Met een chronotijd van 45.77 seconden tenslotte was de 5de plaats nog voor de Spaanse amazone Sara Salom Albeldo. Zij kon hiervoor rekenen op de 15-jarige Clear Concert (Clearway).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions