Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/10/2019 19:18 - Jumping

CSI2* Sevilla: Spits grijpt naast winst...

Het had niet veel gescheeld voor Thibeau Spits had vanmiddag op de Sevilla Horse Tour in Spanje nog maar eens een overwinning aan zijn palmares toegevoegd. In de 1.40m hoge Big Tour kwam de jonge Antwerpenaar met zijn 10-jarige Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck) echter net tekort voor de overwinning nadat hij in de 2de fase een chronotijd van 32.08 seconden liet noteren.

 

Het was de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf die een nieuwe Belgische overwinning wist te voorkomen. Zij stuurde de 10-jarige Julysse (Epleaser Van ’t Heike) naar de meet in 30.88 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. Bettendorf was in goede doen, want naast de overwinning nam zij ook nog de 3de plaats voor haar rekening. Ditmaal finishte ze met de eveneens 10-jarige Hope Street (Casall ASK) in 32.23 seconden.

 

De 4de plaats was voor de Israëlische ruiter Dan Kremer. Die rekende voor deze rubriek op de 9-jarige E-Contefino-A.C. (Contefino) en wist de klok te stoppen op 32.57 seconden. De Finse amazone Nina Fagerström, die in het verleden nog reed voor de stal van Stephan Conter, vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Zij bereikte met haar 11-jarige Contella (Contender) de eindmeet in 36.77 seconden.

 

Ook Maxime Harmegnies wist zich in deze 2 rubriek met 2 paarden in de prijzen te rijden. Hij werd 6de met Chatondo (Chacco Blue) en 11de met Conchento PS (Conthargos).

 

TAGS   |   CHARLOTTE BETTENDORF   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions