Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/10/2019 18:45 - Jumping

CSI3* Vejer: Podiumplaats voor Guery!

Onze landgenoot Jérôme Guery blijft het mooie weer maken op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera. Nadat hij de laatste dagen al zowat alle dagen minstens een keer het klassement wist te halen startte hij de slotdag van de 4de week vanmorgen met een podiumplaats in de 1.45m rubriek. In het zadel van de 9-jarige Exxon Hedonist (Ogano Sitte) haalde hij in deze speedclass de eindmeet in 63.63 seconden en bezette daarmee de 3de plaats.

 

Het waren de Britse combinaties die het sterkst voor de dag kwamen met op kop Matthew Sampson. Die zadelde de 9-jarige Candy 763 (Candiro) en wist de overwinning op te eisen na een finishtijd van 61.37 seconden. Zijn landgenote Jessica Dimmock was goed voor de 2de plaats in het klassement. Zij klokte af in 63.51 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 8-jarige Billy Fleance (Tangelo van de Zuuthoeve).

 

Net na Guery zagen we de Franse veteraan Michel Robert, die de 10-jarige merrie Emerette (Diarado) onder het zadel had. Hij wist een tijd van 64.13 seconden op het scorebord te zetten en strandde zo net naaste een plaats op het podium. De Spanjaard Rutherford Latham sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Samen met de 11-jarige Un de Plus du Clocher (Calvaro) finishte hij in 64.18 seconden.

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   JESSICA DIMMOCK   |   MATTHEW SAMPSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions