Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/09/2019 23:42 - Jumping

CSI4* Dortmund: Dunon 2de in hoofdrubriek!

Gilles Dunon heeft er een geslaagde dag opzitten op het internationale concours van Dortmund in Duitsland! Nadat hij zich vanmorgen al in de kijker wist te rijden in de 1.40m rubriek was het vanmiddag opnieuw raak in de 1.50m hoofdrubriek. In een barrage waarvoor zich 8 combinaties wisten te plaatsen stuurde hij zijn 14-jarige Fou de Toi vd Keihoeve (Toulon) naar de eindmeet in 40.68 seconden en kwam daarmee maar net tekort voor de overwinning.

 

Het was de Duitser Jens Baackmann die de prestatie van Dunon nog wist te overtreffen. Hij kruiste met de eveneens 14-jarige Carmen 255 (Cornet Obolensky) de meet in 39.05 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 40 seconden te blijven. De 3de plaats was voor de voor Oostenrijk rijdende Duitser Max Kühner. Die zat in het zadel van de 9-jarige Vancouver Dreams (Valentino) en deed er 40.75 seconden over voor de meet te bereiken.

 

De andere plaatsen in de top 5 bleven opnieuw in eigen land met op de 4de plaats amazone Jana Wargers en haar 9-jarige Quinn 33 (Quidam de Rêvel). Wargers, die zich ook in de 1.40m rubriek wist te klasseren, kwam over de meet in 41.11 seconden en strandde zo net naast het podium. Patrick Stühlmeyer tenslotte was goed voor de 5de plaats in het klassement. Hij finishte met de 10-jarige Varihoka du Temple (Luigi d’Amaury) in 43.99 seconden.

 

Voor Olivier Philippaerts was er nog een 13de plaats met zijn H&M Legend Of Love (Landzauber). 

 

TAGS   |   GILLES DUNON   |   JENS BAACKMANN   |   MAX KüHNER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions