Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/09/2019 22:03 - Jumping

CSI2* Gorla: S. Morssinkhof wint opnieuw!

Limburger Simon Morssinkhof voelt zich duidelijk goed in zijn vel op de Tour van het Italiaanse Gorla Minore! Nadat hij donderdag tijdens de openingsdag al goed van start ging met een overwinning in de 1.30m rubriek wist hij vandaag opnieuw een rubriek op zijn naam te schrijven. In de 1.45m rubriek was hij namelijk de beste met zijn 10-jarige merrie Vivolta de Gree (Diamant de Semilly), waarmee hij vorig jaar ook Belgisch Kampioen werd bij de Juniors. Het duo stopte in deze speedclass de klok in 58.95 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 60 seconden te blijven.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Fabio Brotto en de 11-jarige Vaniglia Delle Roane (Kashmir Van Schuttershof). Zij bereikten de eindmeet in 60.48 seconden en kwam zo ruim anderhalve seconde tekort voor de overwinning. Zijn landgenoot Giovanni Lucchetti nam vervolgens de 3de plaats voor zijn rekening. Hij stuurde de eveneens 11-jarige Idool Van De Laks (d’Ukase) naar de meet in 63.75 seconden.

 

De Zwitser Clint Sulmoni strandde met de 8-jarige Liaison Van De Plataan (Quincerot van T&L) op de 4de plaats. Zij klokte af in 64.10 seconden en moest zo genoegen nemen met de eerste plaats naast het podium. De Italiaanse Simone Paciotti hield de 5de plaats tenslotte opnieuw in eigen land. Zij kwam met de 14-jarige Flobecq De La Vie (Bentley van de Heffinck) binnen in 65.26 seconden.

 

TAGS   |   FABIO BROTTO   |   GIOVANNI LUCCHETTI   |   SIMON MORSSINKHOF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions