Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/09/2019 21:12 - Jumping

CSI4* Dortmund: Gilles Dunon in de top 5!

Door de talloze lentetours in het zuiden van Europa zouden we bijna vergeten dat er dit weekend ook nog indoor gesprongen wordt in het Duitse Dortmund. Daar zorgde Gilles Dunon vanmorgen voor een mooie prestatie met zijn 10-jarige ruin Dominard (Ogano Sitte). In de 1.40m rubriek van de CSI4* competitie wist Dunon alle balken netjes in de lepels te houden en bezette hij de 5de plaats nadat hij chronotijd van 49.49 seconden liet noteren.

 

Het volledige podium bleef in eigen land met op kop Johannes Ehning en zijn 14-jarige Quintana Roo 2 (Quintero ASK). De broer van Marcus Ehning stuurde in deze Tabel C Speed & Handiness zijn ruin naar de meet in 46.56 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. Amazone Jan Wargers was hier goed voor de 2de plaats. Zij rekende op de 11-jarige Afrah 4 (Coriano Z) en wist de klok te  stoppen op 48.20 seconden. Patrick Afflerbach was de 3de Duitser die het podium wist te halen. Hij kwam over de meet in 48.43 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 14-jarige Cassito 3 (Cassini I).

 

De laatste die het nog sneller wist de doen dan Dunon was de Italiaan Michael Christofoletti. Vergezeld van zijn 9-jarige Arabesque (Verdi TN) wist hij een tijd van 49.21 seconden op het scorebord te zetten.

 

TAGS   |   GILLES DUNON   |   JANA WARGERS   |   JOHANNES EHNING   |   PATRICK AFFLERBACH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions