Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/09/2019 20:55 - Jumping

CSI2* Sevilla: Van Gorp blijft winnen!

Op de Sevilla Horse Tour in Spanje heeft amazone Marthe Van Gorp vanmorgen nog maar eens een overwinning aan haar palmares toegevoegd! In de 1.35m rubriek was zij net als donderdag de beste met haar 10-jarige merrie Mellifluous (Monte Bellini). Het duo wist in deze speedclass opnieuw foutloos te blijven en stopte de chrono in 71.97 seconden.

 

Het zilver was voor de Nederlander Arne van Heel, die ook de voorbije dagen al meermaals de prijzen wist te halen. Hij zat in het zadel van de 7-jarige Clarinette (Clarissimo ZP) en kwam over de eindmeet in 78.55 seconden. Ze kregen op het podium het gezelschap van de Britse Sammie Jo Coffin. Die wist het met haar 16-jarige Willem de Lux (Lupicor) in 69.23 seconden nog sneller te doen dan Van Gorp, maar kreeg daarbij wel een springfout te verwerken.

 

1.30m Big Tour

 

Ook in de 1.30m hoge Big Tour was er vanmorgen al Belgische succes... Daar wist Patrik Spits dan weer voor een nieuwe klassering te zorgen. Vergezeld van zijn 8-jarige Classic Touch DH (Casall ASK) finishte hij in de 2de fase in 31.46 seconden en verzekerde zich daarmee nog net van een plaatsje op het podium.

 

De winst ging naar Portugal en daarvoor zorgde Gonçalo Ribeiro Pinto. Die rekende op de 10-jarige Virtuose des Biches (Diamant de Semilly) en wist met zijn chronotijd van 28.79 seconden als enige onder de grens van de 30 seconden te blijven. Ook hier was de Britse Sammie Jo Coffin een van de prijswinnaars. Zij klokte met de 8-jarige Gerogina EB (Spartacus TN) af in 30.18 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Ook Silke Janssens wist zich hier nog bij de prijswinnaars te voegen. Zij wist het met de 12-jarige Histoire du Soleil (Winningmood van de Arenberg) ook foutloos te houden en eindigde zo 6de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions