Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/09/2019 20:37 - Jumping

CSI3* Vilamoura: Goffinet scoort opnieuw!

Op de Atlantic Tour in het Portugese Vilamoura werd er vanmorgen gestart met een 1.35m rubriek voor de CSI3* competitie. Daarin was er andermaal een topklassering voor onze landgenoot Thierry Goffinet, die zowat elke dag een keer de prijzen weten te halen. Goffinet, die tijdens deze tour inmiddels ook al 8 rubrieken wist te winnen, zadelde de 8-jarige Lolita du Ta d’BO (Igor van de Vaddenhoek) en strandde juist naast het podium nadat hij in deze speedclass de klok wist te stoppen op 58.88 seconden.

 

Het was Frankrijk boven in deze rubriek met op kop Mathieu Billiot en zijn 10-jarige Chacon Ls La Silla (Chapultepec La Silla). Zij wisten een chronotijd van 56.02 seconden op het scorebord te toveren en wisten zo hun landgenoot Julien Gonin voor te blijven. Die stuurde de eveneens 10-jarige Vipper du Lavoir (Castronom Z de Hus) naar een chronotijd van 56.24 seconden. Ook mee op het podium stond de Brit Christopher Franks. Vergezeld van zijn ook al 10-jarige Mega Times (Megabyte) kwam hij over de meet in 58.14 seconden. Zijn landgenote Laura Renwick was de laatste die zich een plaatsje in de top 5 van het klassement wist te bemachtigen. Zij klokte met de 13-jarige Bintang II (Tangelo van de Zuuthoeve) af in 62.38 seconden.

 

TAGS   |   CHRISTOPHER FRANKS   |   JULIEN GONIN   |   MATHIEU BILLOT   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions