Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/09/2019 08:23 - Jumping

CSI2* Sevilla: Spits domineert rankingproef!

Thibeau Spits blijft zijn goede vorm behouden! Voor de 2de week op rij wint hij op de Sevilla Horse Tour de 1.45m hoge Longines Rankingproef met zijn 10-jarige merrie Bellisimo Z (Bamako de Muze). In tegenstelling tot vorige week, toen er een rubriek rechtstreeks op tijd verreden werd, stond er gisteren een tabel A in 2 fasen special op het programma. Het maakte de jonge Spits echter niets uit en hij stuurde zijn merrie feilloos naar de meet in 37.19 seconden. Spits nam echter ook nog de 3de plaats in het klassement voor zijn rekening. Ditmaal zat hij in het zadel van zijn 10-jarige Juragold Bormes (Contact van de Heffinck) en wist hij een chronotijd van 38.34 seconden op het scorebord te toveren.

 

Enkel de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf wist de dominantie van Spits even te doorprikken. Zij stuurde haar 11-jarige Iris vd Bisschop (Kannan) naar de meet in 37.81 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats. Net buiten het podium kregen we dan de Française Adeline Hecart. Die klokte met haar 15-jarige Question D’Orval (Rosire) af in 38.40 seconden en wist zo op haar beurt nipt de Ierse ruiter Captain Geoff Curran voor te blijven. Die sloot met zijn Hallow Berry Cruz de top 5 van het klassement af na een finishtijd van 38.65 seconden.

 

Ook vader Patrik Spits, die eerder op de dag nog de 1.35m rubriek wist te winnen, was opnieuw een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze ronde 7de met Classic Touch DH (Casall). Voor Bert Prouvé was er dan nog een 10de plaats met Jadida Prova (Ugano Sitte).

 

TAGS   |   CHARLOTTE BETTENDORF   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions